Advertisement

Burak Yilmaz Besiktas - Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın Gol Sorununu Çözdü | Haberler ... : Beşiktaş, burak yılmaz'ın transferi için trabzonspor ile görüşmelere başlandığını kap'a açıkladı.

Burak Yilmaz Besiktas - Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın Gol Sorununu Çözdü | Haberler ... : Beşiktaş, burak yılmaz'ın transferi için trabzonspor ile görüşmelere başlandığını kap'a açıkladı.. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Beşiktaş kulübü, borsa i̇stanbul'a gönderilen ve kamuyu aydınlatma platformu'nda (kap) da yer alan açıklamada profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın kulübümüze transferi için görüşmelere. Beşiktaş 'ın burak yılmaz transferi doğrudur. Burak yılmaz, beşiktaş'a veda etti! Beşiktaş sezonun ikinci yarısı öncesi ilk transferini gerçekleştirdi.

Burak yılmaz ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllığına anlaşan beşiktaş, yıldız futbolcuya yıllık bonuslarla birlikte 2.5 milyon euro ödeyecek. Göztepe ise 27 puanda beşiktaş, evinde göztepe'yi ağırladığı maçtan burak yılmaz'ın 46. Burak yılmaz ile görüşen beşiktaş, oyuncuya yıllık 2,5 milyon euroya karşılık gelen türk lirası. Beşiktaş iddialara göre burak yılmaz transferini sonunda bitirdi. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Burak Yılmaz'a Beşiktaş şoku! | SON TV
Burak Yılmaz'a Beşiktaş şoku! | SON TV from www.son.tv
Rakibine ver bakalım futbolcuyu.burak adamdır. Beşiktaş, burak yılmaz'ın transferi için trabzonspor ile görüşmelere başlandığını kap'a açıkladı. Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcunun, alacakları karşılığında serbest kalma ihtimali var. Burak yılmaz transfer oluyor olmak için saatleri sayıyor. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Siyah beyazlılar tecrübeli golcü konusunda trabzonspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışıyor. Burak yılmaz beşiktaş haberleri sayfasında burak yılmaz beşiktaş ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son dakika burak yılmaz beşiktaş haberlerine ulaşmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Burak yılmaz da kariyerine türkiye'de devam etmek istiyor.

Burak yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı ve siyah beyazlı forma için terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini belirtti.

Burak yılmaz ile görüşen beşiktaş, oyuncuya yıllık 2,5 milyon euroya karşılık gelen türk lirası. Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş a.ş. Beşiktaş iddialara göre burak yılmaz transferini sonunda bitirdi. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Rakibine ver bakalım futbolcuyu.burak adamdır. Trabzonspor'dan parasını alamadığı için türkiye futbol federasyonu aracılığıyla ihtar çeken burak yılmaz, transfer dönemine yaklaştığımız şu günlerde. Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş ile sözleşme feshi konusunda prensipte anlaştı. Akşam gazetesi'nde yer alan habere göre;bordo mavili ekipten senelik 3 milyon 550 bin euro garanti ücret alan burak. Beşiktaş sezonun ikinci yarısı öncesi ilk transferini gerçekleştirdi. Burak yılmaz transfer oluyor olmak için saatleri sayıyor. Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcunun, alacakları karşılığında serbest kalma ihtimali var.

Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Burak, çin ekibinin kendisine yaptığı teklifin yarı. Beşiktaş 'ın burak yılmaz transferi doğrudur. Burak yılmaz transfer oluyor olmak için saatleri sayıyor.

Besiktas im Derby gegen Fenerbahce mit Burak Yilmaz ...
Besiktas im Derby gegen Fenerbahce mit Burak Yilmaz ... from gazetefutbol.de
Siyah beyazlılar tecrübeli golcü konusunda trabzonspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışıyor. Futbol hayatının son dönemine girmiş, sürekli sakatlıklarla boğuşan burak'a bu. Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Golcü futbolcunun antalya kampına katılması bekleniyor. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş a.ş. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Burak yılmaz da kariyerine türkiye'de devam etmek istiyor.

Burak, çin ekibinin kendisine yaptığı teklifin yarı.

Burak yılmaz, galatasaray formasıyla beşiktaş ve fenerbahçe'ye birer gol kaydetti. Burak yılmaz eski takımı beşiktaş'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı ve beşiktaş'tan kuru 5,5 sabit olmak üzere yıllık 2.7 milyon euro net para kazanacağı iddia edilmişti. Burak yılmaz beşiktaş haberleri sayfasında burak yılmaz beşiktaş ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son dakika burak yılmaz beşiktaş haberlerine ulaşmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Beşiktaş, burak yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş a.ş. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifi yaptığı tecrübeli çalıştırıcı, burak yılmaz'la yaptığı görüşmelerde golcü futbolcuyu beşiktaş'ta oynaması için ikna etti. Trabzonspor'dan parasını alamadığı için türkiye futbol federasyonu aracılığıyla ihtar çeken burak yılmaz, transfer dönemine yaklaştığımız şu günlerde. Burak yılmaz ile anlaşma sağlandı mı? Burak yılmaz kaç yıllık sözleşme imzaladı? Burak yılmaz hangi açıklamayı yaptı? Beşiktaş 'ın burak yılmaz transferi doğrudur. Beşiktaş iddialara göre burak yılmaz transferini sonunda bitirdi.

Burak yılmaz, bordo mavili kulüpteki birikmiş 2 milyon euro civarındaki alacaklarını ve trabzon'da aldığı yıllık 3 siyah beyazlı formayı yeniden giymek için gün sayan burak'ın, beşiktaş benim yuvam. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla beşiktaş ve fenerbahçe'ye birer gol kaydetti. Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifi yaptığı tecrübeli çalıştırıcı, burak yılmaz'la yaptığı görüşmelerde golcü futbolcuyu beşiktaş'ta oynaması için ikna etti. Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcunun, alacakları karşılığında serbest kalma ihtimali var. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş ile sözleşme feshi konusunda prensipte anlaştı.

Foot - Transferts - Lille - Transferts : Burak Yilmaz ...
Foot - Transferts - Lille - Transferts : Burak Yilmaz ... from medias.lequipe.fr
Beşiktaş, burak yılmaz için girşimlerine yeniden başladı. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla beşiktaş ve fenerbahçe'ye birer gol kaydetti. Rakibine ver bakalım futbolcuyu.burak adamdır. Burak yılmaz ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllığına anlaşan beşiktaş, yıldız futbolcuya yıllık bonuslarla birlikte 2.5 milyon euro ödeyecek. Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifi yaptığı tecrübeli çalıştırıcı, burak yılmaz'la yaptığı görüşmelerde golcü futbolcuyu beşiktaş'ta oynaması için ikna etti. Beşiktaş 'ın burak yılmaz transferi doğrudur. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı.

Burak yılmaz, beşiktaş kariyerinin bu bölümünde 15 maçta 11 gol kaydetti. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Beşiktaş'ta gündemden düşmeyen burak yılmaz transferi sonunda bitti. Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Burak yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı ve siyah beyazlı forma için terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini belirtti. Beşiktaş, burak'ın bonservisi için trabzonspor'a 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Burak yılmaz beşiktaş haberleri sayfasında burak yılmaz beşiktaş ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son dakika burak yılmaz beşiktaş haberlerine ulaşmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Siyah beyazlılar 950 bin euro bonservis bedeli karşılığında 33 yaşındaki golcüyü kadrosuna kattı. 08 mayıs cumartesi 20:30 galatasaray 3 : Burak yılmaz, bordo mavili kulüpteki birikmiş 2 milyon euro civarındaki alacaklarını ve trabzon'da aldığı yıllık 3 siyah beyazlı formayı yeniden giymek için gün sayan burak'ın, beşiktaş benim yuvam. Burak yılmaz hangi açıklamayı yaptı? Akşam gazetesi'nde yer alan habere göre;bordo mavili ekipten senelik 3 milyon 550 bin euro garanti ücret alan burak. Rakibine ver bakalım futbolcuyu.burak adamdır.

Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferi konusunda beşiktaş ile sözleşme feshi konusunda prensipte anlaştı burak yilmaz. Rakibine ver bakalım futbolcuyu.burak adamdır.

Posting Komentar

0 Komentar