Advertisement

Ολυμπιακοσ Παοκ Σκορ - Τιμούρ: «Δεν περίμενα αυτό το σκορ», 24Sports & News / Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο δέκατο λεπτό με ασύλληπτη ανάποδη κεφαλιά.

Ολυμπιακοσ Παοκ Σκορ - Τιμούρ: «Δεν περίμενα αυτό το σκορ», 24Sports & News / Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο δέκατο λεπτό με ασύλληπτη ανάποδη κεφαλιά.. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Tο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο αποφάσισε να τιμωρήσει τον ολυμπιακό με. Ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας. Με την ψυχολογία στο ναδίρ.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ο ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει στο σκορ και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος κόντρα στον παοκ. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Ο σέρβος άσος άνοιξε το σκορ στο 49' με ωραίο τελείωμα έπειτα από λάθος του παπαδόπουλου και ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και στο 63'. Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0 | Slideshows
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0 | Slideshows from www.naftemporiki.gr
Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. *ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ. Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα ημιτελικά του κυπέλλου ελλάδος είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο αποψινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Ο παοκ κατεβαίνει στην αθήνα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό με το κλίμα να είναι προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο αθανασιάδης ανοίγει το σκορ και ο φουστέρ απαντά. Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον παοκ στο ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των.

Ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας.

Ο αντρίγια ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ για τον παοκ κόντρα στον ολυμπιακό και ο πάμπλο γκαρσία ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, με τον ουρουγουανό κόουτς να ανοίγει το μπουκάλι με το νερό. Ο ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει στο σκορ και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος κόντρα στον παοκ. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! *ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή. Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα ημιτελικά του κυπέλλου ελλάδος είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο αποψινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους πειραιώτες. Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. 10:25 μμ, παρασκευή 16 απρ 2021 10:25 μμ, 16 απρ 2021. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον παοκ στο ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Ο παοκ υποδέχεται απόψε (18/4) τον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play offs, με την super league να παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης. Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Ο παοκ κατεβαίνει στην αθήνα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό με το κλίμα να είναι προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο αθανασιάδης ανοίγει το σκορ και ο φουστέρ απαντά. 10:25 μμ, παρασκευή 16 απρ 2021 10:25 μμ, 16 απρ 2021.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ: Τελικό σκορ: 0-1 | Pagenews.gr
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ: Τελικό σκορ: 0-1 | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. Ο αντρίγια ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ για τον παοκ κόντρα στον ολυμπιακό και ο πάμπλο γκαρσία ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, με τον ουρουγουανό κόουτς να ανοίγει το μπουκάλι με το νερό. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον παοκ στο ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των. Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. 10:25 μμ, παρασκευή 16 απρ 2021 10:25 μμ, 16 απρ 2021. Ο παοκ κατεβαίνει στην αθήνα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό με το κλίμα να είναι προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο αθανασιάδης ανοίγει το σκορ και ο φουστέρ απαντά.

Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική των play off της superleague, με τον αντρίγια ζίβκοβιτς να πετυχαίνει γκολάρα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Ο ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει στο σκορ και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος κόντρα στον παοκ. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο αβραάμ έδιωξε, αλλά όχι μακριά. Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο δέκατο λεπτό με ασύλληπτη ανάποδη κεφαλιά. Tο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο αποφάσισε να τιμωρήσει τον ολυμπιακό με. Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική των play off της superleague, με τον αντρίγια ζίβκοβιτς να πετυχαίνει γκολάρα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα ημιτελικά του κυπέλλου ελλάδος είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο αποψινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. 10:25 μμ, παρασκευή 16 απρ 2021 10:25 μμ, 16 απρ 2021.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των λαοφιλέστερων να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, ο ολυμπιακός νίκησε και τον ηρακλή, πολύ πιο δύσκολα με σκορ. Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. Ο παοκ υποδέχεται απόψε (18/4) τον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play offs, με την super league να παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς.

Με... άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι το 1-0 από τον ΠΑΟΚ ...
Με... άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι το 1-0 από τον ΠΑΟΚ ... from sportime.sigmalive.com
*ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο δέκατο λεπτό με ασύλληπτη ανάποδη κεφαλιά. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Tο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο αποφάσισε να τιμωρήσει τον ολυμπιακό με. Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη ο παοκ. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον παοκ στο ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των. Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των λαοφιλέστερων να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, ο ολυμπιακός νίκησε και τον ηρακλή, πολύ πιο δύσκολα με σκορ.

Ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας.

Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των λαοφιλέστερων να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, ο ολυμπιακός νίκησε και τον ηρακλή, πολύ πιο δύσκολα με σκορ. Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Ο παοκ κατεβαίνει στην αθήνα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό με το κλίμα να είναι προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο αθανασιάδης ανοίγει το σκορ και ο φουστέρ απαντά. Η ευκαιρία του μασούρα (vid). *ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ. Ο σέρβος άσος άνοιξε το σκορ στο 49' με ωραίο τελείωμα έπειτα από λάθος του παπαδόπουλου και ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και στο 63'. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Ο παοκ υποδέχεται απόψε (18/4) τον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play offs, με την super league να παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης. Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον παοκ στο ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των.

Νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη ο παοκ ολυμπιακοσ παοκ. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο αβραάμ έδιωξε, αλλά όχι μακριά.

Posting Komentar

0 Komentar